Számlalevél nyomtatás

Számlalevél nyomtatás

Vonzza a tekintetet

Pénzintézetek, biztosítók, önkormányzati intézmények vagy bármely számla kibocsátó szervezetnek szüksége van nagy mennyiségű számlalevél nyomtatásra. Csekkes számlalevél nyomtatás esetén a levél törzsébe a címzettnek szóló üzenet, kimutatás, marketing üzenet vagy kupon helyezhető el, amit akár megszemélyesítéssel is vállalunk a nyomdánkban.

Tapasztalt postai beszállítók vagyunk

Cégünk 2000 óta rendelkezik a Magyar Posta Zrt. Elszámoló Központja által kiadott számlatulajdonosok részére történő készpénz átutalási megbízás (csekkgyártás) gyártókód engedéllyel. Az elmúlt 17 év alatt több 10 millió csekk digitális nyomtatását – a legtöbb esetben a kész termék borítékolását – bonyolítottuk le folyamatos fejlesztés mellett az aktuális postai elvárásokat követve.

  • portfólió kimutatások,
  • kimutatások,
  • havi szolgáltatói (kábeltévé, internet, szemétdíj) számlák,
  • pénzintézetek, biztosítók havi kimutatásai,
  • fizetési felszólító levelek

Megrendelőink részére a teljes nyomdai logisztikát biztosítani tudjuk, az alapanyag (boríték, céges levélpapír nyomtatás, adatbázis-címlista kezelés) megrendeléstől kezdve a végfelhasználóhoz való eljuttatásig.

Kapcsolódó szolgáltatások

Bejövő hívások – Ügyfélszolgálat Digitális és ofszet nyomtatás Kedvezményes postai feladás Kimenő hívások – Telemarketing

Kapcsolódjunk

kapcsolat@mcdirect.hu

Róna utca 127/b, 1145

Budapest, Magyarország

+ 36 1 467 70 90

Hét - Pén: 8:00-16:30

A www.mcdirect.hu honlapon található minden tartalmai szerzői jogi oltalom alatt állnak. Azok bármilyen formában történő felhasználása kizárólag az M.C. Direct Kft. Írásos engedélyével lehetséges. Az M.C. Direct Kft. a honlap használata során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Törvény rendelkezéseinek megfelelően kezeli. Bármely személyes adat eljuttatása az M.C. Direct Kft.-hez hozzájárulásnak minősül ahhoz, hogy az M.C. Direct Kft. az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig azt nyilvántartsa és kezelje.

M.C. Direct Kft. 1998-2018