Menü
Postai csekk gyártás

Postai csekk gyártás

Vonzza a tekintetet

A csekk gyártás főleg a társasházak, önkormányzatok, óvodák számára fontos. Az előre kitöltött vagy akár teljesen megszemélyesített postai csekkel gyorsítható a fizetés és az ügyintézés.

Csekk gyártás minden mennyiségben

Az M.C. Direct kis és nagy mennyiségben egyaránt vállal postai sárga csekk gyártást. A csekk rendelés folyamata a webcsekk.hu weboldalon keresztül akár teljesen automatizáltan, otthonról is történhet.

Csekkek típusai:

  • TC 51: Minden adattal kitöltött csekk.
  • TC 52: Az összeget kivéve minden adattal kitöltött csekk.
  • TC 53: A “Befizetőazonosító” adat nem szerepel a csekken, de a befizetőnek a rendelkezésére áll (ezt az adatot a számlatulajdonos egyéb módon hozta a befizető tudomására; pl. szerződésszám) és azt a kézi kitöltésre kijelölt rovaton (adatmezőn) tünteti fel.
  • TC 54: Az összeg és a befizetőazonosító adat sincs kitöltve, de a befizetőazonosító a kézi kitöltésű adatmezőn a Luhn képlettel kitöltésre kerül.
  • TC 55: Az összeg és befizető adatai kitölthetőek, de nem kötelező.

A csekk gyártás feltételei:

  • cégnév, cím, adószám, cégjegyzékszám, szállítási cím, kapcsolattartó mailcíme és telefonszáma, banknyilatkozat scannelt változata a folyószámláról
  • A banknyilatkozat a bank által küldött hivatalos okirat, melyben a bank igazolja, hogy az adott folyószámla ahhoz a céghez tartozik, akit a megrendelő a csekken is szerepeltetni kíván.

Fontos!

Ha a csekket később szeretné megszemélyesíteni vagy véglegesíteni, akkor kézi kitöltésű csekket kell rendelni, a gépi kitöltésű csekkre később nem lehet semmit írni, semmilyen változtatást létrehozni rajta.

Kapcsolódó szolgáltatások

Kedvezményes postai feladás Számlalevél nyomtatás Biztonsági UV nyomtatás

Kapcsolódjunk

kapcsolat@mcdirect.hu

Róna utca 127/b, 1145

Budapest, Magyarország

+ 36 30 982 3663