Menü
Névjegykártya készítés

Névjegykártya készítés

Vonzza a tekintetet

Ha a szem a lélek tükre, akkor a névjegykártya a személy vagy a cég arculata.

A névjegykártya egy új találkozás, egy üzleti megbeszélés kommunikációs és marketing eszköze. A névjegykártya lehet egyszerű és hagyományos, hivalkodó és csillogó, elegáns vagy konzervatív, a lényege és funkciója, hogy pozitív benyomást nyújtson, információt hordozzon.

Milyen a jó céges névjegykártya?

A már rendelkezésre álló logó meghatározza azt az alapanyag felhasználási kört, amire érdemes, amire jó minőségben ki lehet nyomtatni a név jegykártyát.

  • Alapvető color logó esetén az alábbi kartontípusokat javasoljuk:
    • 300-350-400g: ColorCopy digitális karton,
    • 300-350g: műnyomó karton.
  • Simított, matt vagy fényes réteggel ellátott fehér kartonokon színhelyesen, reprodukálhatóan, stabilan és nagyon gyors reagálással tudjuk Ügyfeleinknek biztosítani.

A trendeknek megfelelően sokan igénylik a kreatív, bordázott névjegykártya alapanyagokat. Ebben az esetben a nyomatminőségre kell figyelni, hogy a logó a bordázott felületen is formatartó maradjon.

Különleges, anyagában színezett kreatív kartonok esetében (250-320g) lehetőség van fehérnyomtatásra, ami igazán egyedi megjelenést kölcsönöz a névjegynek.

Felületnemesítés és értéknövelés

A sima felületű kartonokra nyomott névjegykártyák esetében a leggyakoribb értéknövelés, felületnemesítési eljárás a fóliázás, mely lehet 1 vagy 2 oldalas, fényes vagy matt, esetleg strukturált fólia.

Matt fóliára digitális nyomógépünkkel digitális formalakkot is képesek vagyunk nyomtatni, kiemelve design elemeket, vagy akár szövegeket is, amitől igazán egyedi lehet az Ön névjegykártyája.

Felületnemesítés eljárások:

  • fólia prégelés,
  • dombornyomás,
  • egyedi kreatív stancolás,
  • UV sárga design elem (akár perszonalizálva is)

A qr kód a névjegykártya teljes felületén elhelyezettnél több információt is hordozhat, vagy csak egyszerűen a fő adatokat tudja azonnal megjeleníteni és menthetővé tenni egy mobiltelefon felhasználásával.

A felhasználás miatt érdemes egy frappáns szöveget is elhelyezni a névjegykártyán, hely van rá, csak ki kell találni, mi irányítja legjobban cégünkre a figyelmet.

Szabványos méretű és egyedi névjegykártyák

A névjegykártya mérete az elfogadott szabványok szerint 50x90mm, de ettől bármilyen irányban el lehet térni, ezzel is különlegessé tehető. Alap esetben a névjegykártya lehet  1 vagy 2 oldalas, de egy jól kigondolt teljes vagy részleges hajtással, akár 4 oldalas névjegykártya is készíthető.

Amennyiben készen kapjuk a kreatívot és pontos paraméterek állnak rendelkezésre nekünk csak gyártanunk kell. Ha még csak előkészítési fázisban állnak, akkor szakértő segítséget tudunk nyújtani névjegykártya tervezéshez és gyártáshoz.

Kapcsolódó szolgáltatások

Digitális és ofszet nyomtatás Grafikai tervezés Biztonsági UV nyomtatás

Kapcsolódjunk

kapcsolat@mcdirect.hu

Róna utca 127/b, 1145

Budapest, Magyarország

+ 36 30 982 3663