Menü
DM levél és self mailer gyártás

DM levél és self mailer gyártás

Vonzza a tekintetet

A DM levél hatékony eszköze a célzott, személyre szabott és közvetlen marketing kommunikációnak. Mivel formai és tartalmi változatosságának csak a képzelet szabhat határt, segítünk kiválasztani a legjobb megoldást mind költséghatékonyság, mind konverzió tekintetében.

A DM küldemények kialakításuk szerint 2 fő csoportba sorolhatóak:

Borítékos DM levél

A borítékos megoldás előnye, hogy az inzertek (mellékletek) számától függően több információt, illetve marketing eszközt juttathatunk célba egy küldeményben. A melléklet típusának csak a kreativitás szab határt, tartalmazhat például prospektust, termékkatalógust, megrendelőlapot vagy válaszborítékot.

Selfmailer, vagy boríték nélküli küldemény

Egyre több ágazatban alkalmazzák, mivel egyszerűségének, innovatív megjelenésének köszönhetően bizonyítottan hatékonyabban éri el a célközönséget. Költség- és időtakarékos megoldás, mivel nincs szükség külön borítékra és borítékolásra. Már önmagában hatékony promóciós és reklámfelületet biztosít.

Azt, hogy egy-egy kampánynál melyiket alkalmazzuk, mindig a célcsoport és a tartalom határozza meg. Mindkettő tovább kombinálható kuponokkal, voucherrel, kártyával vagy akár termékmintával.

Teljes körű lebonyolítás:

Kapcsolódó szolgáltatások

Fogyasztói adatbázis szolgáltatás Kedvezményes postai feladás Céges adatbázis értékesítés Grafikai tervezés

Kapcsolódjunk

kapcsolat@mcdirect.hu

Róna utca 127/b, 1145

Budapest, Magyarország

+ 36 30 982 3663