Menü
Biztonsági UV nyomtatás

Biztonsági UV nyomtatás

Vonzza a tekintetet

A biztonsági nyomtatási megoldások a dokumentumok hamisítását nehezítik meg. A biztonsági elemek szabadon és tetszés szerint alkalmazhatóak például: bérleteken, meghívókon, belépőjegyeken, étkezési jegyeken, utalványokon. Tulajdonképpen bármilyen papír alapú felületen, illetve egyéb vinyl és PE felületeken, melyek digitális technológiával nyomtathatóak.

Nagy előnyük, hogy akár változó adat is megjeleníthető a segítségükkel a védeni kívánt nyomatokon. A hamisítás kockázatának csökkentése érdekében több, különböző biztonsági elem is alkalmazható egy dokumentumon a védelmi megoldások közül. Szélsőséges esetben akár mind az öt eljárás elhelyezhető egy-egy nyomaton, ezzel tökéletesen lehetetlenné téve a hamisítást.

Egyedi és exkluzív termékek biztonsági nyomtatással

Akár az UV nyomtatás, akár az infravörös nyomtatás segítségével egyedivé és kiemelkedően látványosabbá tehetjük a plakátokat, belépőjegyeket, termék kísérő lapokat, a teljes céges arculati eszköztárat.

Biztonsági nyomtatás típusok

  • Fényjel: A nyomdai rács elforgatásával előállított fényjel az a védelem, ahol a színes, fényes felületen látható kódok, szövegek a lap 45 fokos megdöntésével olvashatóvá válnak.
  • UV-reflex: Ez egy rejtett biztonsági elem. A fluoreszkáló szöveg csak UV fényben válik olvashatóvá.
  • IR-reflex: A biztonsági elemek ezen típusa, kizárólag infravörös megvilágításnál jelenik meg.
  • Mikroírás: Nagyon apró, szabad szemmel nem olvasható, egy összefüggő vonalként megjelenő, akár 0,254 milliméteres betűmérettel nyomtatott szöveg.
  • Korrelációs jel: Ennek a technológiának az a lényege, hogy a nyomtatott szöveg csak a fölé helyezett dekódoló lappal látszik, amely akár két különböző szöveget is megjeleníthet.

Amennyiben úgy látja, hogy nyomtatványaihoz, vagy promóciós kampányához valamelyik biztonsági elem megfelelő, vegye fel velünk a kapcsolatot és díjmentesen készítünk az Ön számára egy tesztnyomatot. A tesztnyomat elkészítése előtt konzultáció szükséges.

Kapcsolódó szolgáltatások

Digitális és ofszet nyomtatás Gépi borítékolás Névjegykártya készítés Grafikai tervezés Termékminta beragasztás

Kapcsolódjunk

kapcsolat@mcdirect.hu

Róna utca 127/b, 1145

Budapest, Magyarország

+ 36 30 982 3663