Mi vagyunk az M.C. Direct

Mi vagyunk az M.C. Direct

Betalál
célzott marketing megoldásokkal

Az M.C. Direct 1998-as megalakulása óta célunk, hogy partnereinkkel együtt gondolkodva, közösen érjünk el sikereket. Célzott marketing megoldásokra szakosodott csapatunk együttműködő partnerként, tapasztalt háttértámogató erőforrásként és kivitelezőként egyaránt rendelkezésre áll. Értéknek tekintjük a felhalmozódott közel húsz éves tudást és tapasztalatot, melyeket folyamatosan megújuló kreatív ötletekkel és megoldásokkal egészítünk ki.

M.C. Direct – direkt marketing megoldások

Feladatunknak tekintjük a megbízó megismerését és az üzleti céljai eléréséhez illeszkedő megoldásközpontú szemléletet. Igényekhez igazított átgondolt megoldásokban hiszünk, hogy megvalósuljon a hatékony megszólítás, ösztönzés, érzelmi kapcsolat felépítés, hűség megerősítés és a gondozás kialakítás.

Módszereink és eszközeink változó alkalmazásaival hozzájárulunk, hogy partnereink elégedetten érjék el a céljaikat.

Segítjük a marketing folyamatokat minden területen

Az M.C. Directnél nem csak elméleti módszerekkel tudjuk segíteni az ügyfeleink céljait, a marketing folyamatokat a tervezéstől a gyártáson keresztül a lebonyolítás végső fázisáig elkísérjük. Saját Call Center, nyomda, fogyasztói és céges adatbázis áll a rendelkezésünkre.

Töltse le tájékoztatónkat

Kapcsolódjunk

kapcsolat@mcdirect.hu

Róna utca 127/b, 1145

Budapest, Magyarország

+ 36 1 467 70 90

Hét - Pén: 8:00-16:30

A www.mcdirect.hu honlapon található minden tartalmai szerzői jogi oltalom alatt állnak. Azok bármilyen formában történő felhasználása kizárólag az M.C. Direct Kft. Írásos engedélyével lehetséges. Az M.C. Direct Kft. a honlap használata során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Törvény rendelkezéseinek megfelelően kezeli. Bármely személyes adat eljuttatása az M.C. Direct Kft.-hez hozzájárulásnak minősül ahhoz, hogy az M.C. Direct Kft. az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig azt nyilvántartsa és kezelje.

M.C. Direct Kft. 1998-2018