Menü
Mi vagyunk az M.C. Direct

Mi vagyunk az M.C. Direct

Betalál
célzott marketing megoldásokkal

Az M.C. Direct 1998-as megalakulása óta célunk, hogy partnereinkkel együtt gondolkodva, közösen érjünk el sikereket. Célzott marketing megoldásokra szakosodott csapatunk együttműködő partnerként, tapasztalt háttértámogató erőforrásként és kivitelezőként egyaránt rendelkezésre áll. Értéknek tekintjük a felhalmozódott közel húsz éves tudást és tapasztalatot, melyeket folyamatosan megújuló kreatív ötletekkel és megoldásokkal egészítünk ki.

M.C. Direct – direkt marketing megoldások

Feladatunknak tekintjük a megbízó megismerését és az üzleti céljai eléréséhez illeszkedő megoldásközpontú szemléletet. Igényekhez igazított átgondolt megoldásokban hiszünk, hogy megvalósuljon a hatékony megszólítás, ösztönzés, érzelmi kapcsolat felépítés, hűség megerősítés és a gondozás kialakítás.

Módszereink és eszközeink változó alkalmazásaival hozzájárulunk, hogy partnereink elégedetten érjék el a céljaikat.

Segítjük a marketing folyamatokat minden területen

Az M.C. Directnél nem csak elméleti módszerekkel tudjuk segíteni az ügyfeleink céljait, a marketing folyamatokat a tervezéstől a gyártáson keresztül a lebonyolítás végső fázisáig elkísérjük. Saját Call Center, nyomda, fogyasztói és céges adatbázis áll a rendelkezésünkre.

Töltse le tájékoztatónkat

Kapcsolódjunk

kapcsolat@mcdirect.hu

Róna utca 127/b, 1145

Budapest, Magyarország

+ 36 30 982 3663