Törzsvásárlói rendszer kiépítése

Törzsvásárlói rendszer kiépítése

ÉRTÉKESÍTÉS ÉS GONDOZÁS

A törzsvásárlói rendszerek hatékony eszközei a vásárlási volumenek növelésének az ügyfélkör megtartásának és bővítésének. Emellett nagy előnye, hogy közvetlen kapcsolatot alakíthatunk ki a vásárlóinkkal, megismerhetjük vásárlási szokásaikat, mindezt úgy, hogy a hűséges, visszatérő vevőinket megjutalmazhatjuk, ezzel is erősítve a termékek és szolgáltatások iránti elkötelezettségét, a márkahűség erősítését.

Költséghatékony vásárlás ösztönzés törzsvásárlói rendszerrel

A hűségprogramok legnagyobb előnye, hogy pontos, személyre szabott üzeneteket közvetíthetünk az ügyfelek és vásárlók részére, ezáltal költséghatékonyabban alkalmazhatjuk az egyes marketing megoldásokat.

Adatbázis építés törzsvásárlói programmal

A törzsvásárlói programokkal olyan adatbázis hozható létre, melynek segítségével pontosan mérhetőek az akciók és promóciók sikerei, tervezhetőbbé válnak a kampányok és előre jelezhető a forgalom, hiszen a vásárlók személyes adatain túl megismerhetjük, hogy mely termékeket részesítik előnyben, milyen gyakran és milyen tételben vásárolnak, milyen akcióban vesznek részt szívesen. Általában törzsvásárlói kártyával kiegészítve alkalmazzák egy megfelelő informatikai rendszer támogatásával.

A törzsvásárlói rendszer a jutalmazási módok szerint lehet:

  • kedvezményekre jogosító (vásárláskor azonnali kedvezményekhez juthatunk)
  • pontgyűjtő: a vásárlások során pontokat kap, melyeket az ügyfél beválthat ajándékra, vagy levásárolhat az üzletünkben

Mivel segíthetjük a hatékony törzsvásárlói rendszer kialakítását

  • egyedi, személyre szabott rendszer tervezése, fejlesztése és integrálása
  • akciók, promóciók tervezése, lebonyolítása és optimalizálása
  • rendszer üzemeltetése
  • adatbázis építés és menedzsment
  • statisztikák elemzése
  • ügyfélkártyák elkészítése és kiküldése
  • online és offline kommunikáció az ügyfelekkel

Kapcsolódó szolgáltatások

Online hirdetések Adatbázis építés – Lead generálás Adatbázis kezelés

Kapcsolódjunk

kapcsolat@mcdirect.hu

Róna utca 127/b, 1145

Budapest, Magyarország

+ 36 1 467 70 90

Hét - Pén: 8:00-16:30

A www.mcdirect.hu honlapon található minden tartalmai szerzői jogi oltalom alatt állnak. Azok bármilyen formában történő felhasználása kizárólag az M.C. Direct Kft. Írásos engedélyével lehetséges. Az M.C. Direct Kft. a honlap használata során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Törvény rendelkezéseinek megfelelően kezeli. Bármely személyes adat eljuttatása az M.C. Direct Kft.-hez hozzájárulásnak minősül ahhoz, hogy az M.C. Direct Kft. az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig azt nyilvántartsa és kezelje.

M.C. Direct Kft. 1998-2018