Promóciók és nyereményjáték szervezés

Promóciók és nyereményjáték szervezés

Értékesítés és gondozás

Nyereményjáték szervezés vagy promóciós kampányok segítségével friss és élő adatbázist építhetünk a marketing céljaink megvalósításához.

Adatbázis építés nyereményjáték szervezés segítségével

A promóciók és nyereményjátékok alkalmazásának legfontosabb céljai a termékek és szolgáltatások népszerűsítése, valamint az adatok gyűjtése, adatbázis létrehozása, bővítése.

A nyeremények, promóció esetén ajándékok (termékminták) vonzerejét használják ki, hogy új termékek kipróbálására ösztönözzék a vásárlót, hogy növeljék az eladások mértékét, márkát és terméket népszerűsítsenek, hogy új vevőket generáljanak és nem utolsó sorban hozzájussanak a vevők adataihoz, hogy kommunikálhassanak velük.

Szakértő segítséget nyújtunk

kapcsolat@mcdirect.hu

Róna utca 127/b, 1145

Budapest, Magyarország

+ 36 1 467 70 90

Hét - Pén: 8:00-16:30

A www.mcdirect.hu honlapon található minden tartalmai szerzői jogi oltalom alatt állnak. Azok bármilyen formában történő felhasználása kizárólag az M.C. Direct Kft. Írásos engedélyével lehetséges. Az M.C. Direct Kft. a honlap használata során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Törvény rendelkezéseinek megfelelően kezeli. Bármely személyes adat eljuttatása az M.C. Direct Kft.-hez hozzájárulásnak minősül ahhoz, hogy az M.C. Direct Kft. az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig azt nyilvántartsa és kezelje.

M.C. Direct Kft. 1998-2018