Marketing tanácsadás

Marketing tanácsadás

Értékesítés és gondozás

Komplex gondolkodással rendelkező tanácsadó munkatársaink, előtérbe helyezik a célzott marketing és kommunikációs csatornák konverzió és lead generáló képességeinek kiaknázhatóságait. Eredményesen és költséghatékonyan bevethető megoldásaink és eszközeink alkalmazásaira és kialakításaira teszünk javaslatot, hogy a siker célok megvalósuljanak.

Marketing tanácsadás

Konzultáció keretében, főként az alábbi szempontokat tartjuk szem előtt:

  • Igényfelmérés és cél feltérképezés
  • Marketing stratégiához illeszkedő eszközeink és megoldásaink bemutatása
  • Közös ötletek és elképzelések
  • Tapasztalatok egyeztetése
  • Konkrét irányok meghatározása
  • Továbbgondoljuk, hogy megfelelő legyen

Nincs két egyforma megoldás, minden helyzetben más és más megközelítésű koncepciót dolgozunk ki. Azonban a statisztikailag visszaigazolt, és jól bevált módszerekhez ragaszkodunk, mert ami bevált az hiteles is. Minden partnerünk érdekében törekszünk a leghatékonyabb megoldások kialakítására.

Kapcsolódó szolgáltatások

Promóciók és nyereményjáték szervezés Adatbázis építés – Lead generálás Törzsvásárlói rendszer kiépítése

Kapcsolódjunk

kapcsolat@mcdirect.hu

Róna utca 127/b, 1145

Budapest, Magyarország

+ 36 1 467 70 90

Hét - Pén: 8:00-16:30

A www.mcdirect.hu honlapon található minden tartalmai szerzői jogi oltalom alatt állnak. Azok bármilyen formában történő felhasználása kizárólag az M.C. Direct Kft. Írásos engedélyével lehetséges. Az M.C. Direct Kft. a honlap használata során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Törvény rendelkezéseinek megfelelően kezeli. Bármely személyes adat eljuttatása az M.C. Direct Kft.-hez hozzájárulásnak minősül ahhoz, hogy az M.C. Direct Kft. az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig azt nyilvántartsa és kezelje.

M.C. Direct Kft. 1998-2018