Rendszerfejlesztés

Rendszerfejlesztés

Előtérbe kerül

A mai modern és sikeres vállalkozásoknak nagy terhet vesz le a válláról és szinte elengedhetetlen egy vállalatirányítási rendszer vagy CRM rendszer használata az ügyfélkapcsolatok kezelésére és a folyamatok könnyű átláthatóságának érdekében. A saját rendszerfejlesztés lehetőséget ad a teljesen személyre szabott eszközök elkészítésére.

Rendszerfejlesztés – egyedi rendszer kialakítása

Az egyszerűbb folyamatok, kisebb létszámú szervezetek számára megoldás lehet a dobozos, standardizált rendszerek használata, de kényelmesebb és kevesebb kompromisszummal jár a mindennapi rutin során egy személyre szabott, egyedi fejlesztésű vállalatirányítási szoftver. A szervezetek döntéshozatali és végrehajtási folyamatai egyediek, ezért az nyújtja a legjobb megoldást, ha a konkrét folyamatokat automatizálják és nem kell a megszokott folyamatokat egy szoftverhez igazítani.

  • Ügyfélkezelő és nyilvántartó rendszerek
  • Komplex vállalatirányítási rendszer
  • Automatizált nyomdai folyamatok tervezése és programozása
  • Riportoló rendszerek fejlesztése
  • Adatbázis kezelő rendszer programozása
  • Adatbázis szűrő felület létrehozása
  • Feladatkiosztó és teendő kezelő rendszer kialakítása és tervezése

Kapcsolódó szolgáltatások

Marketing tanácsadás Adatbázis kezelés Webalkalmazás fejlesztés

Kapcsolódjunk

kapcsolat@mcdirect.hu

Róna utca 127/b, 1145

Budapest, Magyarország

+ 36 1 467 70 90

Hét - Pén: 8:00-16:30

A www.mcdirect.hu honlapon található minden tartalmai szerzői jogi oltalom alatt állnak. Azok bármilyen formában történő felhasználása kizárólag az M.C. Direct Kft. Írásos engedélyével lehetséges. Az M.C. Direct Kft. a honlap használata során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Törvény rendelkezéseinek megfelelően kezeli. Bármely személyes adat eljuttatása az M.C. Direct Kft.-hez hozzájárulásnak minősül ahhoz, hogy az M.C. Direct Kft. az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig azt nyilvántartsa és kezelje.

M.C. Direct Kft. 1998-2018