Közösségi média kezelés

Közösségi média kezelés

Előtérbe kerül

A jó weboldal mellett az online megjelenés legfontosabb eszköze a közösségi média jelenlét. A közösségi felületeken keresztül a cégek és szolgáltatások közvetlen és valós idejű kapcsolatba léphetnek az ügyfelekkel. A közösségi média kezelés könnyen kétélű fegyverré válhat a nem szakértő kezekben, mert a nem megfelelő kommunikáció rövid idő alatt hatalmas károkat okozhat. Ezért fontos, hogy ezeken a felületeken is a közösségi jelenlét a cége értékeit és minőségét tükrözze.

Amiben támogatást tudunk nyújtani

  • A közösségi média tervezés során kialakítjuk a marketing tervhez alkalmazkodó kampányokat és felületeket.
  • Felügyeljük és kezeljük a social media fiókjait.
  • Létrehozzuk és lebonyolítjuk online hirdetési kampányait.
  • Biztosítjuk a tartalomoptimalizálást és gyártást.
  • Összekötjük a honlapját és közösségi média fiókjait, hogy automatikusan frissüljenek az új tartalmak a felhasználóknak.
  • A professzionális tartalmakat (is) közérthetően fogalmazzuk meg az ügyfelek számára.

kapcsolat@mcdirect.hu

Róna utca 127/b, 1145

Budapest, Magyarország

+ 36 1 467 70 90

Hét - Pén: 8:00-16:30

A www.mcdirect.hu honlapon található minden tartalmai szerzői jogi oltalom alatt állnak. Azok bármilyen formában történő felhasználása kizárólag az M.C. Direct Kft. Írásos engedélyével lehetséges. Az M.C. Direct Kft. a honlap használata során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Törvény rendelkezéseinek megfelelően kezeli. Bármely személyes adat eljuttatása az M.C. Direct Kft.-hez hozzájárulásnak minősül ahhoz, hogy az M.C. Direct Kft. az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig azt nyilvántartsa és kezelje.

M.C. Direct Kft. 1998-2018