EDM – Hírlevelek – Email kiküldés

EDM – Hírlevelek – Email kiküldés

Előtérbe kerül

Az EDM kiküldés évek óta töretlenül az egyik leghatásosabb marketing eszköz ha ügyfelek elérésről vagy értesítéséről van szó. Pedig a nem megfelelő technikai hátterű és tartalmú hírlevél kiküldés a spam áradatban tönkreteheti a tervezett e-mail marketing stratégiát. Nem elég jó terméket vagy szolgáltatást kínálni azt megfelelő módon kell bemutatni a fogyasztóknak, ügyfeleknek.

EDM kiküldés és hírlevelek

A tökéletes reklám e-mailt nem csak jól megfogalmazott és grafikailag színvonalas, de jól karbantartott, ellenőrzött és legálisan szerzett e-mail címlistára kell kiküldeni, így biztosítva, hogy az elérhető legnagyobb számú és valós szervezethez vagy érdeklődőhöz jusson el.

Nem elhanyagolható része az edm kampánynak a kiértékelés, ami alapján pontos képet kapunk a kiküldés sikerességéről. A megnyitási és átkattintási számokból derül ki, hogy mennyire volt vonzó az ajánlat vagy csalogató a kreatív. A kiküldéshez használt címlista vagy adatbázis minőségéről a kézbesítési ráta ad pontos információkat.

  • Promóciós edm kampányok tervezése és kiküldése.
  • Reklám e-mailek grafikai tervezése és programozása.
  • Fogyasztói (magánszemélyes) és céges email marketing adatbázisok biztosítása.
  • Adománygyűjtő e-mailek kiküldése.
  • Rendszeres hírlevél kiküldés saját adatbázisra.
  • Teljes körű kiküldési és megnyitási statisztika.

kapcsolat@mcdirect.hu

Róna utca 127/b, 1145

Budapest, Magyarország

+ 36 1 467 70 90

Hét - Pén: 8:00-16:30

A www.mcdirect.hu honlapon található minden tartalmai szerzői jogi oltalom alatt állnak. Azok bármilyen formában történő felhasználása kizárólag az M.C. Direct Kft. Írásos engedélyével lehetséges. Az M.C. Direct Kft. a honlap használata során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Törvény rendelkezéseinek megfelelően kezeli. Bármely személyes adat eljuttatása az M.C. Direct Kft.-hez hozzájárulásnak minősül ahhoz, hogy az M.C. Direct Kft. az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig azt nyilvántartsa és kezelje.

M.C. Direct Kft. 1998-2018