Menü
Termékminta beragasztás

Termékminta beragasztás

Erre is ügyelünk

A termékminta beragasztás megnöveli a nyomtatott kiadványok értékét. Szórólapokat, illat mintákat, de akár törzsvásárlói kártyákat is elhelyezhetünk a kiadványainkon belül.

Termékek, termékminták rögzítése, ragasztása

Küldeményébe – legyen az újság, vagy dm levél – termékmintát, szórólapot, törzsvásárlói kártyát vagy kedvezménykártyát is el tudunk helyezni. Választhatja azt a megoldást is, hogy a nyomtatványon belül véletlenszerűen tegyük el a beragasztandó terméket, de természetesen meghatározott helyre is el tudjuk helyezni, akár az Ön által választott pozícióban. Sőt, az sem jelent gondot, ha a megszemélyesített küldeményébe névre szóló terméket kell elhelyezni (pl. törzsvásárlói kártya).

A beragasztást végezhetjük visszaszedhető, könnyen eltávolítható, vagy fix ragasztóval, amelyet csak roncsolással lehet eltávolítani. A visszaszedhető ragasztó előnye, hogy leválasztását követően a felület szép marad, míg a fix esetében épp a roncsolódás bizonyítja, hogy az adott helyről valamit eltávolítottak.

Kapcsolódó szolgáltatások

DM levél és self mailer gyártás Gépi borítékolás Promóciók és nyereményjáték szervezés Grafikai tervezés Termékminta beragasztás

Kapcsolódjunk

kapcsolat@mcdirect.hu

Róna utca 127/b, 1145

Budapest, Magyarország

+ 36 30 982 3663