Termékminta beragasztás

Termékminta beragasztás

Erre is ügyelünk

A termékminta beragasztás megnöveli a nyomtatott kiadványok értékét. Szórólapokat, illat mintákat, de akár törzsvásárlói kártyákat is elhelyezhetünk a kiadványainkon belül.

Termékek, termékminták rögzítése, ragasztása

Küldeményébe – legyen az újság, vagy dm levél – termékmintát, szórólapot, törzsvásárlói kártyát vagy kedvezménykártyát is el tudunk helyezni. Választhatja azt a megoldást is, hogy a nyomtatványon belül véletlenszerűen tegyük el a beragasztandó terméket, de természetesen meghatározott helyre is el tudjuk helyezni, akár az Ön által választott pozícióban. Sőt, az sem jelent gondot, ha a megszemélyesített küldeményébe névre szóló terméket kell elhelyezni (pl. törzsvásárlói kártya).

A beragasztást végezhetjük visszaszedhető, könnyen eltávolítható, vagy fix ragasztóval, amelyet csak roncsolással lehet eltávolítani. A visszaszedhető ragasztó előnye, hogy leválasztását követően a felület szép marad, míg a fix esetében épp a roncsolódás bizonyítja, hogy az adott helyről valamit eltávolítottak.

Kapcsolódó szolgáltatások

DM levél és self mailer gyártás Gépi borítékolás Promóciók és nyereményjáték szervezés Grafikai tervezés Termékminta beragasztás

Kapcsolódjunk

kapcsolat@mcdirect.hu

Róna utca 127/b, 1145

Budapest, Magyarország

+ 36 1 467 70 90

Hét - Pén: 8:00-16:30

A www.mcdirect.hu honlapon található minden tartalmai szerzői jogi oltalom alatt állnak. Azok bármilyen formában történő felhasználása kizárólag az M.C. Direct Kft. Írásos engedélyével lehetséges. Az M.C. Direct Kft. a honlap használata során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Törvény rendelkezéseinek megfelelően kezeli. Bármely személyes adat eljuttatása az M.C. Direct Kft.-hez hozzájárulásnak minősül ahhoz, hogy az M.C. Direct Kft. az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig azt nyilvántartsa és kezelje.

M.C. Direct Kft. 1998-2018