Kedvezményes postai feladás

Kedvezményes postai feladás

Erre is ügyelünk

A kedvezményes postai feladás fontos szempont a tömeges mennyiségű marketing kiadványok (levelek, dm levelek, self mailerek) kiküldésénél. Postai konszolidátorként jóval kedvezőbb áron tudjuk biztosítani a kiküldést, ezzel faragva a marketing költségeken.

Kedvezményes postai feladás

  • Levél feladás,
  • könyvelt (akár tértivevényes) levél küldemény,
  • reklám vagy direkt marketing célú küldemény,
  • csomag feladás,
  • elektronikus feladójegyzék, e-tértivevény.

Nem csak megszemélyesítjük, csomagoljuk, de a küldeményei feladását is lebonyolítjuk, biztosítva az alapanyagok, nyomtatványok, borítékok, csomagoló anyagok és egyéb kellékek beszerzését. Szakembereink a mindenkori posta követelményeket figyelembe véve folyamatos egyeztetés mellett végzik munkájukat több mint 15 éve a Magyar Posta Zrt.-vel szoros kapcsolatot ápolva. A tömeges mennyiségű kiküldéseink biztosítják számunkra a kedvezményes postai feladás lehetőségét postai konszolidátorként.

Jelentősebb munkáink között előfordult jelentős mennyiségű érték küldemény feladás, több százezres mennyiségű tértivevényes küldemény feladás, több tízezer darabos promóciós ajándékok csomag feladása, jelentős mennyiségű külföldre irányuló ajánlott küldemény feladás. Ez mind teljes körű lebonyolítás mellett az M. C. Direct Kft. telephelyén belül gyártott küldemények, melyek csak a postázáskor kerülnek ki válalatunktól.

Csomag kiszállítást országosan akár 1 munkanapon belül vállalunk, átvételi elismervénnyel igazolva az átadást. SMS, e-mail, telefon egyeztetést követően indul a csomag.

Kapcsolódó szolgáltatások

Digitális és ofszet nyomtatás DM levél és self mailer gyártás Gépi borítékolás Számlalevél nyomtatás Postai csekk gyártás

Kapcsolódjunk

kapcsolat@mcdirect.hu

Róna utca 127/b, 1145

Budapest, Magyarország

+ 36 1 467 70 90

Hét - Pén: 8:00-16:30

A www.mcdirect.hu honlapon található minden tartalmai szerzői jogi oltalom alatt állnak. Azok bármilyen formában történő felhasználása kizárólag az M.C. Direct Kft. Írásos engedélyével lehetséges. Az M.C. Direct Kft. a honlap használata során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Törvény rendelkezéseinek megfelelően kezeli. Bármely személyes adat eljuttatása az M.C. Direct Kft.-hez hozzájárulásnak minősül ahhoz, hogy az M.C. Direct Kft. az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig azt nyilvántartsa és kezelje.

M.C. Direct Kft. 1998-2018