Gépi borítékolás

Gépi borítékolás

Erre is ügyelünk

A gépi borítékolás lehetővé teszi nagy mennyiségű borítékolási feladat rövid határidejű elvégzését. Gépparkunk képes akár napi százezres kampány kivitelezésére, különböző méretben és összeállításban.

Gépi borítékolás paraméterei

  • Két borítékoló gép dolgozik a nyomdánkban.
  • 12000 darab levelet tudunk óránként borítékolni.
  • Egy borítékba maximum 10 A/4-es lapot lehet tölteni (80 grammos papírból).
  • Négy különböző melléklet adagolóból tudunk összehordani.
  • C6 és C5 típusú borítékok.

Fejlett technikai hátterünk lehetővé teszi a levelek OMR kóddal történő borítékolását, vagyis az azonos ügyfélnek szóló több levelet, vagy több oldalnyi tájékoztatót egy borítékba tudjuk csomagolni, ezzel költséghatékonyabbá tesszük ügyfeleink kommunikációját. Az összehordott levelek mellé természetesen tehetünk megszemélyesítés nélküli mellékleteket is, melyek általános információkkal láthatják el a címzetteket.

kapcsolat@mcdirect.hu

Róna utca 127/b, 1145

Budapest, Magyarország

+ 36 1 467 70 90

Hét - Pén: 8:00-16:30

A www.mcdirect.hu honlapon található minden tartalmai szerzői jogi oltalom alatt állnak. Azok bármilyen formában történő felhasználása kizárólag az M.C. Direct Kft. Írásos engedélyével lehetséges. Az M.C. Direct Kft. a honlap használata során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Törvény rendelkezéseinek megfelelően kezeli. Bármely személyes adat eljuttatása az M.C. Direct Kft.-hez hozzájárulásnak minősül ahhoz, hogy az M.C. Direct Kft. az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig azt nyilvántartsa és kezelje.

M.C. Direct Kft. 1998-2018