Dobozgyártás

Dobozgyártás

Erre is ügyelünk

Dobozgyártás esetén rugalmasan állunk partnereink rendelkezésre, mind a technológiát, mind a mennyiséget illetőn. Legyen szó a legkisebb ékszeres dobozról, gyógyszeres dobozról, pralinés dobozról, kozmetikai termékek dobozáról, vagy cipős dobozon át egészen a hullámkarton dobozokig.

Amennyiben szükséges, különböző eljárásokkal exkluzív, egyedi dobozokat tudunk készíteni. A dobozok felületét fóliázhatjuk, forma lakkozhatjuk, tetszőleges formájú ablakot is vághatunk rá, vagy feldíszíthetjük arany, ezüst és más fémes színekkel. Dobozai könnyen kitűnhetnek a boltok polcain található más termékek közül.

Mire kell figyelni doboz tervezésénél

  • Mit fogunk a dobozba csomagolni (élelmiszerek esetében például nem mindegy az anyagválasztás).
  • Anyag kiválasztásnál fontos konzultálni az igénybevételről, mennyire fog törni, horpadni ha pakolják szállításnál.
  • A doboztervezés a többi grafikai munkánál hosszabb időtartamot igényel.
  • Ablakos doboz esetén az ablak alakjára.
  • A termék megtámasztásra a dobozon belül (lehet hungarocell, de akár egyedileg hajtogatott doboz bélés is, ami szintén tervezést igényel)

 

Kapcsolódó szolgáltatások

Kedvezményes postai feladás Grafikai tervezés Nyomdai szolgáltatások

Kapcsolódjunk

kapcsolat@mcdirect.hu

Róna utca 127/b, 1145

Budapest, Magyarország

+ 36 1 467 70 90

Hét - Pén: 8:00-16:30

A www.mcdirect.hu honlapon található minden tartalmai szerzői jogi oltalom alatt állnak. Azok bármilyen formában történő felhasználása kizárólag az M.C. Direct Kft. Írásos engedélyével lehetséges. Az M.C. Direct Kft. a honlap használata során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Törvény rendelkezéseinek megfelelően kezeli. Bármely személyes adat eljuttatása az M.C. Direct Kft.-hez hozzájárulásnak minősül ahhoz, hogy az M.C. Direct Kft. az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig azt nyilvántartsa és kezelje.

M.C. Direct Kft. 1998-2018