Arculat tervezés

Arculat tervezés

Erre is ügyelünk

Az arculati elemek nyújtják általában az első benyomást egy vállalkozásról, akár névjegykártyán, weboldalon vagy postai küldeményben, nyomtatott szóróanyagon találkozik vele az ügyfél. Az arculat tervezés során kialakított ötletes logó, az átgondolt és következetesen használt arculati elemek sokat elárulnak a cégéről.

A céges arculat egyik legmeghatározóbb eleme a névjegykártya. Névjegykártya készítés, tervezés témakörben a honlapunkon egy önálló szekciót talál.

Arculati kézikönyv készítés

A teljes arculattervezés alapja egy arculati kézikönyv megalkotása, amiben a betűtípusok, a használt grafikák, a logó, a színek (színkódok) részletes felsorolása és felhasználási útmutatója található.

  • Logótervezés során az egyedi, karakteres megoldások hívei vagyunk.
  • Az arculati színek és betűtípusok esetében figyelembe vesszük az online és offline felhasználás lehetőségét is.
  • A teljes arculati kézikönyvünk a fentieken kívül levélpapírt, szóróanyag sablont, molinó tervet és prezentációs sablont is tartalmaz.
  • E-mail aláírás készítése különböző levelezőrendszerekhez az arculati kézikönyv figyelembevételével.

Kapcsolódó szolgáltatások

Névjegykártya készítés Marketing tanácsadás Grafikai tervezés Nyomdai szolgáltatások

Kapcsolódjunk

kapcsolat@mcdirect.hu

Róna utca 127/b, 1145

Budapest, Magyarország

+ 36 1 467 70 90

Hét - Pén: 8:00-16:30

A www.mcdirect.hu honlapon található minden tartalmai szerzői jogi oltalom alatt állnak. Azok bármilyen formában történő felhasználása kizárólag az M.C. Direct Kft. Írásos engedélyével lehetséges. Az M.C. Direct Kft. a honlap használata során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Törvény rendelkezéseinek megfelelően kezeli. Bármely személyes adat eljuttatása az M.C. Direct Kft.-hez hozzájárulásnak minősül ahhoz, hogy az M.C. Direct Kft. az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig azt nyilvántartsa és kezelje.

M.C. Direct Kft. 1998-2018