Állásajánlataink!

IT gyakornok

Telefonos operátor

M.C. Direct

A célzott marketing szakértője

chat
X

Az ERP (Enterprise Resource Planning, integrált vállalatirányítási rendszer) a vállalatok folyamatainak komplex támogatására létrehozott szoftveres megoldás. Technológiai szempontból a rendszer jellemzője, hogy a különböző ügyviteli területeken használt modulokat, - úgymint CRM (Customer Relationship Management, ügyfélkezelő rendszer), feladatkezelő, eszközkezelő, dokumentumkezelő, pénzügy, értékesítés, számlázás, raktározás, stb. - egy egységes architektúrába ötvözve kapcsolja össze. Így megvalósul egy komplex, integrált rendszer.

Egy ilyen rendszer sajátossága, hogy egyetlen adatbázist használ, így nem szükséges a különböző, eltérő nyelven és struktúrában íródott modulok körülményes, hosszadalmas és bizonytalan illesztgetése. Az adatokat elegendő egy előre megadott helyen rögzíteni az ERP rendszerben, amelyek aztán – megfelelő jogosultsági szintek beállítása mellett – bárki más számára elérhetővé és használhatóvá válnak. Ez elősegíti a gyors információáramlást és a produktív, eredményes kollaborációt. Az ERP segítségével lehetősége van az alvállalkozók, a beszállítók, a termelő- és szolgáltató egységek, valamint a vevők egy teljes ellátási láncba történő tömörítésére.

Ha Ön is szeretne átlátható, egységes, mindenki számára a megfelelő szinten elérhető rendszert, forduljon hozzánk bizalommal.

Ajánlatkérés